fbpx

YRITYKSEMME

title

Ritva Falla mallistojen suunnittelusta vastaa Mika Piirainen. Mika tunnetaan mm. minimalistisesta ja omaperäisestä tyylistään sekä siitä, että hän kiinnittää erityishuomiota vaatteiden käytännöllisyyteen. Alkuvaiheessa Ritva Falla suunitteli itse nimeään kantavan brändin mallistot ja ensimmäinen mallisto lanseerattiin markkinoille menestyksekkäästi 2009/10. Malliston kohderyhmänä olivat silloin, kuten myös tänä päivänä, huippulaatua sekä korkeatasoista suunnittelua arvostavat naiset.

Yrityksen toimitilat sijaitsevat kivijalkaliikkeemme yhteydessä Helsingin Korkeavuorenkadulla. Monimuotoisista tiloista löytyvät myymälän lisäksi tilat niin suunnittelulle, show roomille kuin pienelle pop up kuvausstudiollekin. Toinen oma myymälämme sijaitsee Espoon Iso Omena kauppakeskuksessa.

Mallistoa myyvät tasokkaat jälleenmyyjät ympäri Suomea sekä mm. Pohjois-Amerikassa, Saksassa ja Alankomaissa. Tärkeimmät jälleenmyyjämme löydät verkkosivuilta ”Jälleenmyyjät” – osiosta.

Mika Piirainen

Mika on brändin pääsuunnittelija ja vastaa uusien tuotteiden suunnittelun lisäksi mallistojen värimaailmoista sekä suunnittelee kuoseja.

Sanna Laine

Sanna on pääsuunnittelijamme Mika Piiraisen kanssa vastuussa uusien mallistojen suunnittelusta ja tuotekehityksestä. Sanna vastaa myös malliston markkinointimateriaalista ja päivittää verkkosivustoamme visuaalista ilmettä.

Malla Haapanen

Mallan hallussa on koko brändin tuotantoketju, sen toimivuus, vastuullisuusasiat ja laatukriteerit. Malla on tiiviisti mukana myös tuotteiden teknisessä kehityksessä.

Jaana Boman

Jaana on ketjuvastaava, joka toimii myös Korkeavuorenkadun kivijalkaliikkeen myymäläpäällikkönä, sekä vastaa brändin visuaalisesta ilmeestä.

Mimmi Pentikäinen

Mimmi on kauppakeskus Iso Omenan Shopin myymäläpäällikkö. Mimmi avustaa markkinoinnillisissa tehtävissä ja pitää sosiaalisen median kanavamme ajan tasalla.

Tarja Leskinen

Tarja on yhteyshenkilö, kun haluat jälleenmyydä tuotteitamme. Tarjan vastuulla on mallistojen jälleenmyynti Suomessa.

Ursula Ilmes

Ursula vastaa mallistojen myynnistä mm. Pohjois-Amerikkaan, Pohjoismaihin ja Alankomaihin sekä koordinoi muuta yrityksen toimintaa. Ursula on yrityksen omistaja.

Michael Hoppe

Michael on agenttimme Euroopassa. Hän vastaa saksankielisen Euroopan tukkumyynnistä.

TURVALLISTA

Maksa jälkikäteen tai osissa Klarnan kautta, maksu verkkopankissa Paytraililla. 14 pv palautusoikeus.

ILMAINEN TOIMITUS

Toimitamme yli 200 € arvoiset tilaukset veloituksetta lähimpään postiin. Toimitus kotiosoitteeseen 10 €. Alle 200 € arvoisien tilausten toimitusmaksu 6 €. Toimitukset 2-5 päivän kuluessa Suomeen.

ASIAKASPALVELU

Avoinna ma-pe klo 12-17, la klo 11-15.

Puh.   +358 50 326 0336

Email:  [email protected]