fbpx

RITVA FALLA malliston takkiuutuus ja ruudukko-kuosi

5.2.2023

Odotettu uutuus, ajaton ja tyylikäs RITVA FALLA malliston PURO-takki on valmistettu laadukkaasta vettähylkivästä puuvillasekoitekankaasta. Vuorillisessa takissa on pystykaulus ja edessä painonappikiinnitys. PURO-takkia on saatavana klassisen mustassa ja hienostuneen beigessä värityksessä.

Graafiset, ruudulliset ja upeat uutuustuotteet sopivat moniin eri tilanteisin. Ruudukkosarjan musta- ja keltavalkoiset tuotteet ovat valmistettu laadukkaasta puuvillakankaasta, jossa on hieman elastaania joustoa antamassa.

Kapealinjaisen PAATSAMA-mekon etukappaleessa on pystyleikkaukset, joihin on upotettu taskut. Mekossa on kaunis pyöreä pääntie, kyynärpäihin ulottuvat hihat ja hihansuissa pienet halkiot, sekä takana piilovetoketju.

Aavistuksen A-linjaisen KATAJA-jakun hihansuissa on leveä käänne ja halkiot eli hihoja voi halutessaan kääntää lyhyemmiksi. Jakussa on taskut sivusaumoissa ja nappikiinnitys.

Ihastuttavien TYRNI-housujen vyötärökaitaleessa on kuminauha, joka poimuttuu tyylikkäästi takaa ja sivuilta. TYRNI-housuissa on taskut ja lahkeensuissa on hienostuneet halkiot.