fbpx

Ihmehousuihin kevätvärejä ja neuleuutuuksia

29.1.2023

Kevätmallistomme on jälleen täydentynyt ihastuttavilla uutuuksilla! Myös suosittujen ihmehousujen keväiset värit ovat saapunet verkkokauppaan ja shoppeihin.

Tyylikkäät uutuusneuleet URPU ja NORKKO ovat ajattomat ja monikäyttöiset. Neulevaatteet on valmistettu laadukkaasta mulesing-vapaasta merinovillalangasta ja ne on viimeistelty huovutuspesulla, joka antaa neuleelle pehmeän, mutta tiiviin tuntuman. 


NORKKO-neuletakin väreinä on suloinen vaaleanpunainen, hienostunut vaaleanpuna-beige ja tyylikäs beige-navy. Neuletakissa on painonappikiinnitys ja taskut. Pitkähihaisessa URPU-neuleessa on pyöreä kaulus, ja sitä on saatavilla beige-navyssä ja vaaleanpuna-beigessä värityksessä.


Asiakkaiden rakastamien upeasti istuvien ihmehousujen valikoima on täydentynyt MAIJA-housuilla. MAIJA-housut ovat caprimittaiset ja niiden lahkeet ovat suorat ja pohkeiden kohdalta mukavan väljät. Suositut EEVA SLIT -housut ovat caprimittaiset, kapealinjaiset ja lahkeensuissa on halkiot. Ihmehousut on valmistettu joustavasta viskoosisekoitteesta.

Vetoketjuttomissa housuissa on tukea antava leveä kaksinkertainen vyötärökaitale, jonka ansiosta ne ovat mukavat käyttää ja helpot pukea. Ihmehousut toimivat hyvin monen kokoisilla vartaloilla. Kevään uutuusväri on raikas sininen. Muina väreinä löytyy musta, tummansininen, valkoinen, sekä aina tyylikäs beige.