fbpx

Hyvä asiakas, toimitamme verkkokaupan tuotteitamme vain osoitteisiin Suomessa.

×

AJANKOHTAISTA

title

RITVA FALLA MALLISTO KEVÄT-KESÄ 2021

Meri, sen voima ja vapaus, kuin myös kiehtova veden alainen maailma, ovat inspiroineet vaatesuunnittelija Mika Piiraista kevät – kesä 2021 malliston suunnittelussa.

Merensinisen monet sävyt ja raikas valkoinen luovat malliston värimaailman tunnelman, jota täydentävät punaisen eri sävyt oranssista pinkkiin sekä tietysti klassinen musta. Merihenkiset raidat niin pellavassa kuin trikoossakin ovat malliston ydin, mutta kuoseina löytyy myös suunnittelijalle tyypillisiä graafisia linjoja ja värikkäitä juhannuskukkia.

RITVA FALLA SHOP NYT MYÖS ESPOON ISOSSA OMENASSA

Ritva Falla Shop on avautunut Kauppakeskus Isoon Omenaan Espoossa. Iso Omena on  hyvien liikeyhteyksien päässä oleva viihtyisä ja tasokas kauppakeskus, joka ihastuttaa monipuolisella tarjonnallaan eli loistava paikka avata toinen Ritva Falla Shop.

Ritva Falla Shop löytyy keskeiseltä paikalta kauppakeskuksen ensimmäisestä kerroksesta.

Ritva Falla Shopin aukioloajat Isossa Omenassa:

ma – pe klo 10 – 19

la klo 10 – 17 

Korkeavuorenkadun kivijalkamyymälän jatkaa kuten ennenkin ja aukioloajat ma – pe klo 11 – 18 ja la klo 11 – 15.

RITVA FALLA MALLISTO SYKSY- TALVI 2020-21

Syksy-talvimalliston 2020-21 teemana on paluu kaupunkiin – paluu Helsinkiin, jossa luonto ja arkkitehtuuri kohtaavat luontevasti ja ovat läsnä jokaisen arjessa.

Malliston inspiraatioina ovat olleet suomalainen arkkitehtuuri ja taide sekä kauniin luontomme vaikutus maamme kulttuuriin laajemminkin. Vaikutteita mallistoon Mika Piirainen on löytänyt myös geometrisistä kuvioista ja 20-luvun hengestä. Väripaletissa korostuu talvenvalkoinen, jossa on sekä raikasta hohtoa että sopivaa vastapainoa pimeille syyspäiville, ja jota on hyvä yhdistää muihin malliston väreihin – sinisen eri sävyihin, seesaminbeigeen, nutrianruskeaan, kuparinruskeaan, munakoisoon ja graffitinharmaaseen, mustaa unohtamatta.

Tekstiilitaiteilija Erja Hirvi on suunnitellut mallistoon kuosit ”Poppeli” ja ”Laidun”, jotka kuvaavat tapahtumia ja näkymiä syksyisessä luonnossa; puista leijailevia lehtiä ja lakoon mennyttä heinää. Maa peittyy toisinaan monivärisistä puiden lehdistä ja siemenistä, toisinaan kuuraisista, oljen värisistä heinistä, jotka muodostavat kumpuilevan maiseman, Erja kuvailee. Malliston merinovillaiset stuktuurineuleet Elice ja Ericlea ovat nuoren vaatetussuunnittelun opiskelijan Elina Hiltusen käsialaa.

Malliston vaatteet ovat ajattomia ja eleettömän hienostuneita, sekä istuvuudeltaan tarkoin mietittyjä. Materiaalit ovat tuttuun tapaan laadukkaita ja helppohoitoisia.

RITVA FALLA MALLISTO KEVÄT-KESÄ 2020

SS2020 Ritva Falla mallisto on tarina aurinkoisesta kesäpäivästä kaupungissa lähellä luontoa ja meren äärellä. 

Malliston inspiraationa on ollut suomalaisen luonnon upea värimaailma – hehkuvan punaiset auringon laskut, rauhoittavan meren siniset aallot, tuleentuneen viljapellon tähkät sekä nuoren lehtimetsän pastellivihreät – toki unohtamatta kesäklassikoita mustaa ja valkoista. Malliston vaatteet ovat ajattomia ja eleettömän hienostuneita sekä istuvuudeltaan huippuluokkaa. Materiaalit ovat laadukkaita ja helppohoitoisia, kuoseina raitoja, kukkia kuin myös graafisia pintoja.

TURVALLISTA

Turvallinen Paytrailin verkkomaksupalvelu.

ILMAINEN TOIMITUS

Emme peri toimituskuluja, mikäli tilauksesi vähimmäisarvo on 200 €. Toimitukset vain Suomeen.

ASIAKASPALVELU

Avoinna ma-pe klo 11-18, la klo 11-15.

Puh.   +358 50 326 0336

Email:  [email protected]