Ilmainen toimitus yli 200 € tilauksiin kotimaassa.

×

AJANKOHTAISTA

title

Hei Ystävä! 

Tervetuloa RITVA FALLA-malliston sisältöjen pariin. Täältä löydät ajankohtaisimmat ja uusimmat kuulumiset.  Kerromme täällä mm mallistojen taustoista, tulevista uutuuksista, tapahtumista ja kampanjoista. 

Poikkeusvuoden jälkeen tämä kevät ja kaikki kohtaamiset Shopeissa ovat tuntuneet erityisiltä ja ihanilta.  On ollut upeaa huomata kuinka lämpimän vastaanoton uusin SS21 RITVA FALLA-mallisto on saanut. 

Kevät-kesämallistossa eniten ihastusta ovat herättäneet unikonpunaiset ja syvänsiniset  pellavatuotteet Kerttu, Matilda ja Meeri, sekä kukkakuosista valmistetut Laverna-tunika ja  Leonela-mekko. Maalauksellinen ja väriloistossaan sykähdyttävä kukkakuosi on ollut monen  kesäjuhlista haaveilevan valinta. 

Myös ihmehousujen keväiset väritykset ovat olleet suosittuja. Eeva Slit-ihmehousujen lahje  on vajaamittainen ja niissä on pienet halkiot. Housuja valmistetaan 34 koosta kokoon 46 asti. Ihmehousut on valmistettu joustavasta, mutta ryhdikkäästä viskoosisekoitteesta ja niiden  käyttömukavuus on huippuluokkaa! Suosituimmista tuotteista koot hupenevat kovaa vauhtia, joten  olethan nopea jos haluat saada omasi! 

Suomalainen muoti kiinnostaa myös maailmalla. RITVA FALLA-malliston ystäviä ja jälleenmyyjiä löytyy mm. USA:sta, Kanadasta, Saksasta, Alankomaista ja Norjasta. On upeaa saada olla viemässä vastuullisen suomimuodin ilosanomaa ajattomien ja korkealaatuisten RITVA FALLA tuotteiden mukana. Mallistolla on myös monta jälleenmyyjää Suomessa. Sekä Suomen että ulkomaiden tärkeimmät jälleenmyyjät löydät verkkosivuiltamme.

Toukokuussa on tulossa ihanan äitienpäivän lisäksi myös muita erityisiä tapahtumia, joten tilaathan RITVA FALLA-uutiskirjeen tai seuraathan meitä somessa (instagram tai facebook), niin saat ensimmäisten joukossa tiedon näistä. 

Haluamme jatkossakin palvella teitä suurella sydämellä jokaista kohtaamista arvostaen. Haluamme  tarjota teille ylivertaisia Suomessa suunniteltuja tuotteita ja ylivertaisen palvelukokemuksen.  


RITVA FALLA SHOPIEN AUKIOLOAJAT

Korkeavuorenkadun shoppi palaa normaali aukioloaikoihin alkaen 3.5.2021 eli olemme auki arkisin klo 11 – 18 ja lauantaisin klo 11 – 15. Iso Omenan shoppi on auki normaalisti eli arkisin klo 10 – 19 ja lauantaisin klo 10 – 17.

Jos haluat tulla tutustumaan mallistoomme rauhassa, varaamme sinulle sopivan ajan, jolloin shoppimme on auki vain sinulle ja ammattitaitoinen myyjämme on apunasi. Olethan yhteydessä puhelimitse 050 3661153 tai lähettämällä sähköpostin [email protected] niin sovimme yhdessä ajan.


Shopeissamme huolehdimme tarkasti puhtaudesta, turvaväleistä ja siitä, että ostosten tekeminen on mahdollisimman miellyttävää mutta turvallista.RITVA FALLA MALLISTO KEVÄT-KESÄ 2021

Meri, sen voima ja vapaus, kuin myös kiehtova veden alainen maailma, ovat inspiroineet vaatesuunnittelija Mika Piiraista kevät – kesä 2021 malliston suunnittelussa.

Merensinisen monet sävyt ja raikas valkoinen luovat malliston värimaailman tunnelman, jota täydentävät punaisen eri sävyt oranssista pinkkiin sekä tietysti klassinen musta. Merihenkiset raidat niin pellavassa kuin trikoossakin ovat malliston ydin, mutta kuoseina löytyy myös suunnittelijalle tyypillisiä graafisia linjoja ja värikkäitä juhannuskukkia.

RITVA FALLA SHOP NYT MYÖS ESPOON ISOSSA OMENASSA

Ritva Falla Shop on avautunut Kauppakeskus Isoon Omenaan Espoossa. Iso Omena on  hyvien liikeyhteyksien päässä oleva viihtyisä ja tasokas kauppakeskus, joka ihastuttaa monipuolisella tarjonnallaan eli loistava paikka avata toinen Ritva Falla Shop.

Ritva Falla Shop löytyy keskeiseltä paikalta kauppakeskuksen ensimmäisestä kerroksesta.

Ritva Falla Shopin aukioloajat Isossa Omenassa:

ma – pe klo 10 – 19

la klo 10 – 17 

Korkeavuorenkadun kivijalkamyymälän jatkaa kuten ennenkin ja aukioloajat ma – pe klo 12 – 17 ja la klo 11 – 15.

RITVA FALLA MALLISTO SYKSY- TALVI 2020-21

Syksy-talvimalliston 2020-21 teemana on paluu kaupunkiin – paluu Helsinkiin, jossa luonto ja arkkitehtuuri kohtaavat luontevasti ja ovat läsnä jokaisen arjessa.

Malliston inspiraatioina ovat olleet suomalainen arkkitehtuuri ja taide sekä kauniin luontomme vaikutus maamme kulttuuriin laajemminkin. Vaikutteita mallistoon Mika Piirainen on löytänyt myös geometrisistä kuvioista ja 20-luvun hengestä. Väripaletissa korostuu talvenvalkoinen, jossa on sekä raikasta hohtoa että sopivaa vastapainoa pimeille syyspäiville, ja jota on hyvä yhdistää muihin malliston väreihin – sinisen eri sävyihin, seesaminbeigeen, nutrianruskeaan, kuparinruskeaan, munakoisoon ja graffitinharmaaseen, mustaa unohtamatta.

Tekstiilitaiteilija Erja Hirvi on suunnitellut mallistoon kuosit ”Poppeli” ja ”Laidun”, jotka kuvaavat tapahtumia ja näkymiä syksyisessä luonnossa; puista leijailevia lehtiä ja lakoon mennyttä heinää. Maa peittyy toisinaan monivärisistä puiden lehdistä ja siemenistä, toisinaan kuuraisista, oljen värisistä heinistä, jotka muodostavat kumpuilevan maiseman, Erja kuvailee. Malliston merinovillaiset stuktuurineuleet Elice ja Ericlea ovat nuoren vaatetussuunnittelun opiskelijan Elina Hiltusen käsialaa.

Malliston vaatteet ovat ajattomia ja eleettömän hienostuneita, sekä istuvuudeltaan tarkoin mietittyjä. Materiaalit ovat tuttuun tapaan laadukkaita ja helppohoitoisia.

RITVA FALLA MALLISTO KEVÄT-KESÄ 2020

SS2020 Ritva Falla mallisto on tarina aurinkoisesta kesäpäivästä kaupungissa lähellä luontoa ja meren äärellä. 

Malliston inspiraationa on ollut suomalaisen luonnon upea värimaailma – hehkuvan punaiset auringon laskut, rauhoittavan meren siniset aallot, tuleentuneen viljapellon tähkät sekä nuoren lehtimetsän pastellivihreät – toki unohtamatta kesäklassikoita mustaa ja valkoista. Malliston vaatteet ovat ajattomia ja eleettömän hienostuneita sekä istuvuudeltaan huippuluokkaa. Materiaalit ovat laadukkaita ja helppohoitoisia, kuoseina raitoja, kukkia kuin myös graafisia pintoja.

TURVALLISTA

Turvallinen Paytrailin verkkomaksupalvelu.

ILMAINEN TOIMITUS

Toimitus kotiosoitteeseen 10 €. Toimitus lähimpään postiin 6 €, yli 200 € arvoiset tilaukset veloituksetta lähimpään postiin. Toimitukset vain Suomeen.

ASIAKASPALVELU

Avoinna ma-pe klo 12-17, la klo 11-15.

Puh.   +358 50 326 0336

Email:  [email protected]